martes, 2 de febrero de 2010

Zona Clic



Avui ampliaré la informació que ens dona la meva companya Sandra a la seva entrada titulada "Classe Tic, Jocs interactius". http://sandra-pizarro.blogspot.com/2009/12/classe-tic-jocs-interactius.html

Com podem veure al Bloc de la Sandra, ella ens explica l'ús o activitats que vam fer gràcies al zona clic dient-nos que
El dia 2 de Desembre la classe de TIC va ser una de les més divertides de totes. Em utilitzat alguns programes que permeten al nen aprendre d'una manera més dinàmica i divertida i a la vegada fan que els nens potenciïn i desenvolupin la seva creativitat.


Tot i que ens fa una pinzellada sobre en què consisteix la zona clic, a mi m'agradaria aprofundir més en què és realment la zona clic i que ens permet treballar.

En primer lloc, el Clic és un programari lliure que permeten crear diversos tipus d'activitats educatives multimèdia.
La zonaClic és un servei del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya creat amb l'objectiu de donar difusió i suport a l'ús d'aquests recursos i oferir un espai de cooperació obert a la participació de tots els educadors/es que vulguin compartir els materials didàctics creats amb el programa.

Les principals seccions de la zonaClic són:

- La Biblioteca d'activitats.

- JClic.

- Clic 3.0

- Comunitat.

- Documents.

- Suport.

- Eines.

- Cerca.

- Canvi d'idioma.

En quant a explicació teòrica sobre que és la zona clic, hi ha poc més a dir. Només queda explorar cadascun dels apartats que ens permeten treballar diferents conceptes de manera dinàmica amb els nostres alumnes.

Així doncs, podem trobar un gran número d'activitats que faran que els nostres alumnes aprenguin a la vegada que passen una estona divertida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario